Så jävla trött

jag e nu! jag kan somna när som helst. somnade faktiskt en gång men martina väckte mig så jag e vaken nu. tänker gå ut o typ rulla mig i snö så att jag blir pigg så att jag kan va vaken när kl e 01:00...

ily

Jag saknar dig

du vet vem du är. jag bara saknar dig för mkt. längtar längtar till då jag kraaaamar dig igen.
ooh shit jag ba saknar dig mer o meeeeeer faan...
ilyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

2011-01-25

de datum jag längtar som mest:

26 Mars: Linnéa kommer hem o jag kan kraaaama henne tills hon går sönder.. (I missss you, bf4l<3333333)
10 Juni: Skolavslutning, lämnar Manillaskolan för gott. fett
15 Juli: Reser t en ö i Grekland, ön heter Zakynthos och hotellet heter Diana Palace..

Jag längtar t dessa datum och det finns ingen som slår dessa händelser...

Ja, och nu mår jag som sämst... pga min ben är sööönder av träningsvärk guuuuud...

Handboll

vafan vad som hände m mig? precis innan när VM i handboll började då hatade jag handboll men gissa vad som hände? jag älskar att se på handboll. det är till o med roligare än fotboll eller ishockey..

Sverige är nu klart för semifinal efter Danmark vann mot Argentina så skönt;) på tisdag gäller det, mellan Sverige o Danmark. men det spelar ej roll om sverige förlorar lr ej, sverige går ändå vidare t semifinal.. hejaheja Sverige!

En soft söndag

de är ba så soft här hos mig. vaknade halv ett idag pga mamma väckte mig. sen spelade ja lite tvspel o sen datorn fram till nu... imorgon gäller skolan.. skolan suger.. mamma sa att vi ska kanske resa t Grekland, ön heter Zakynthos.. hoppas att där e fint.. aldrig hört talas om ön såå ;)

snart ska jag börja läsa en bok som jag ska redovisa om imo..

2011-01-17

idag har jag varit hemma från skolan o softat. spelade ps2 i flera timmar tills då jag fick ont i ryggen hahah, sen satt jag framför datorn till nu. jag vet att jag inte har ett liv hahha. bara en soft dag idag. men nyss gjorde jag färdigt powerpoint om robert louis stevenson. det var bara lite kvar att göra. nu är jag nästan färdigt m robert men jag måste läsa ut boken Treasure Island och redovisa om honom sen e jag fäääääärdigt om honom, shöönt fyfan..
ska snart gå upp o försöka sova. men jag e säker på att jag inte kan somna. jag e pigg nu... jobbigt.
vill kunna styra när jag ska vara trött och tvärtom. skulle va shit skönt då;)

Videoinlägg


Hos brorsaan nu

japp, e hos Johan Enqvist nu.. imo ska vi t syrran o äta lunch elr ngt sånt o sen faara t museum o sen kanske hem..
jag känner mig lite sjuk nu. mamma tror att jag är på väg att få feber. orka ju o jag hoppas inte verkl det. orka frysa liksom..

Pernilla Nilsson, welcooome!! vi ses snart ;)

Skoltrött nu

har redan tröttnat på skolan nu. bara mer o mer med läxor usch. på måndag ska jag redovisa om Robert, nån dag ska ja va färdig m religioner, o mer.. mer .. mer med läxor o uppsatser herregud. och så gäller det nationella prov den 8 feb o 10 feb i svenska. orka säger ja ba... sen kmr de mer o mer m nationella prov. sista dag e 11 maj o tror att de e i matematik. sen ska jag fan njuta av att jag e färdigt m jävla nationella prov herregud...

Träning nästa vecka!!

råå jag längtar somfan t att träna. jag känner mig så otränad o jag ÄR det. läängtar verkl t att först uppvärma mig m en konstigt sak i typ 30 min. den förbränner fett också råå. längtar t känslan efter träning. svetttig o helt slut o känner sig nöjd. att träna herregud. har alltid hatat att träna men ngt har hänt, nu längtar jag t att träna.
på tisdag ska jag Äntligen träna i handen. kmr att träna i gym på tisdagar, torsdagar o någon dag i helg.. lördag lr söndag.

Jag mår ganska bra nu

ja, jag mår egentligen bra men den enda som gör min hela dagen bli sämre är jag inte kan använda linser, och jag fuuuck använda glasögon i skolan eller ngt annan plats. bara hemma så okej så jag såg dåligt idag. suddddigt överallt liksom. tur att de e ej grovt liksom. jag kan spänna mig liiiite så de blir klart o tydligen. men de e alltså jobbigt. längta t då jag kan använda linser. jag borde sova nu. e shiit trött o vill ba sova. idag skolstart, uuuusch säger ja bara.. faan imo skolan orrrka :(

godnatt

Ögoninflammtion

jag har nog ögoninflammtion nu, jobbbbbigt ska ni veta. jag kan bara öppna min vänstra ögon halvvägs. sen måste jag ha hjälp med min hand. annars går det inte att öppna hela tiden. har aldrigt haft en ögonflammtion i hela mitt liv o det e sååå jobbigt. orkar inte guud. de e så jobbigt att bara öppna o stänga ögonlock. så jag ska nog sova tidigare så jag vilar. ska nog lägga mig redan nu.

ILY


Imorgon

äntligen ska jag göra något annat än bara sitta kvar hemma o va isolerad.. Ska åka t åhléns o träffa Sofia, Fannie o nåra mer tror jag.. aah men jag hatar min jävla busstider.. jag kommer fram sthlm 40 min för tidigt, om jag tar nästa så typ en timme försent. men tur att jag har en sak att göra innan man ska träffa alla andra hahahah.. ska ladda in fritidsbiljett VT in i access aah...
Vad gör jag nu? : jag fixar powerpoint om Robert Louis Stevenson. tänkte eg göra den imorgon men så kom jag på nyligen att jag ska ju t åhléns så kan ej. så tvungen fixa den nu haha. ej så dåligt idé tkr jag eg ahhha...

ilyyyy

Stick vinter..

jag tittade på min förra blogg o såg bilden på mej o matty o då var hon hos mig i värmland somras. shiit nu saknar jag sommar ännu mer faan.. snö håller på att smälta. men på torsdag blir det minus igen faan.. vill ba ha sommar HÄÄÄR..

glömde vad vi skulle göra den dagen...

Lekte m Cam

hade tråkigt. ingenting hände alls. alla sover liksom.. och ändå sitter jag här o är shit pigg. så jag lekte m camen:P








jaa det får räcka så. annars blir de ju med tuuuusen bilder. jag bara älskar att fota mig själv. när jag mår såå skit o jag vill må lite bättre så jag fotar mig massor m bilder...

Här sitter en pigg tjej

jag är nollll trött nu trots klockan e nu 02:56 omg. snart börjar skolan o mamma tjatar redan på mig att jag måste ändra på mitt sovtider men jag KAN inte. enda sätt för mig att ändra sovtider är: sova som jag brukar tills morgonen då jag jag vaknar shit tidigt o åker t skolan. kvällen kmr jag va jävligt trött o sova tidigt.
kmr somna först då klockan e 4...

älskar bilder som togs omedvetet ba för mkt ;)



Äntligen

är jag färdigt med den jävla läxa.. aaahhh skönt måste jag säga omg ahahahaha..
och en sak till, jag sa äntligen till mamma att skaffa en träningskort t mig..

"du måste köpa en träningskort till mig" sa jag
"va? vad sa du?" (mamma tittade inte på mig men jag tecknade t henne ändå hahah jag var korkat)
"jag sa att jag vill ha en träningskort o du måste köpa en till mig"
"jaha, varför?"
"för att jag inte vill bli fet?"
"okej, jag kan köpa en till dig snart."

sååå snart äntligen. har ju inte tränat snart i ett år omg.. var bara för lat att säga till mamma att hon ska köpa en träningskort... Så snart, ni ska veta att jag längtar. orkar inte se mig som en fetto...

Robert Louis Stevenson

jag ska redovisa om honom den 17 januari och jag gör allting alltid på sista minut så jag mååååste anstränga mig o göra klart det idag omg. värre vad? jag glömde ta med en bok som han skrev. jag ska läsa den o sen berätta lite om den samtidigt som redovisan sker. så jag tar med den på tisdag. jag har bara 6 dagar på mig att läsa ut den omg.
så jag vill va färdigt med allt i word o powerpoint innan skolstart... men jag ORKAR inte göra den nu herregud. mkt att göra nu. hejdå vi ses

Snöstorm är här

Jävel snöstorm e här hos mig nu.. det är natt nu men jag kan se att det snöar somfan o blåser mkt nu hehe.. orkar verkl ej meeer snö nu herregud..  men man får väl passa på o njuta av snö för det sägs att det kommer inte nån snö alls nästa år.. och kanske aldrig efter här vintern. passa på o njuta av snö nu.. haha
imorgon när jag vaknar, säkert 20 cm nysnö har kommit.. då gäller det, att gå ut o skotta aahhhh.

hihi men nu ska jag se fortf på filmen wtc. har sett den men har lust o se på den igen;)

Digitalkamera

jag funderar på att köpa en ny digitalkamera snart hahah. vet faktiskt inte om jag ska eller inte köpa en ny. men är iaf sugen på det nu hihi ;)

Exakt tre år sen

var jag i Thailand o njöt därborta omg.. saknar thailand o vill va där nu...

tittade nyss i min bdb o så bilderna från Thailand... saknar dit så mkt nu när det är kallt här i sthlm.. men såg igår en meteorolog sa det kmr bli töväder snart.. värre orka m allt slask efter snö smält.. det kmr bli riiiktigt skönt när alllt snö har smält och inga slask kvar så fetttt. tröttnat på snön jag nu.. sorrrrry men jag e inte en sån som älskar vinter så mkt haha;) jag har alltid föredragit sommar framför vinter o gör det fortf nu..


jag i Thailand för tre år sedan... sakna Thailand :(

Jag ♥ Sömn

Den bästa med lovet är : ta det sooooooft hårt. göra ingenting och tar det lugnt hårt. vakna när man vill. ibland vill jag göra saker men skulle den påverka så att jag måste vakna tidigare än jag brukar så struntar jag i det. Sömn är allt för mig. sover jag för lite så påverkas min humör för dagen. jag sover cirka 12 timmar per natt. Jag ÄLSKAR att sova ska ni veta. är liksom en sömntuta hihi;) ville ba berätta er att jag älskar att sova o inte göra ngt alls på dagarna..  kolla nu. jag har en läxa att göra klar innan lovet tar slut och jag gör liksom ingenting på dagarna men ändå så gör jag inte läxorna hahha omg.

The pictures of you and I together = ♥

Jag hade otroligt roligt med dig, du vet den där natten? hihi;) vissa andra vet oxå men iaf, hade rooligt somfan och vill visa er några bilder.. jag saknar dig nu redan haha omg;)





sista bilden visar då jag skrattade som fan, saknar tiden då du var hos mig ;) ily

Nackspärr

ja ni ser rätt, jag har jäkla nackspärr nu fyfan.. för shitont när jag tittar åt vänster o upp.. GG för mig nu
igår hade martina nackspärr liksom o jag tänkte "tur jag inte har nackspärr" men vad hände? jag fick det oxå.. liksom karma nu fan... hoppas att det försvinner redan imorgon men det brukar ta ett tag innan nackspärr försvinner helt o hållet..

Bloggdesign skapad av Wilda;)

glömde dock säga att det var hon som fixade min design;) tack för det:P

är faktiskt nöjd med designen nu:D
är hemma nu och softar... gör liksom ingenting och det är det som är så skönt.
sitta hemma och softa en hel dag utan veta vad man egentligen gör:P sitter liksom framför datorn o surfar eller tittar på olika filmer;) såg igår på Them:P otäckt film o ni borde faktiskt se den om ni gillar thriller..;)

tråkigt här nu

guud vad irriterande min öga gör nu omg.. det är ngt smustigt i min öga o det har inte försvunnit från två dagar sen omg... har försökt försökt ta bort det men går helt inte ... ska nog sova nu god natt ;)

Rödbrunett fortfarande idag ;)

okej, nu ska jag avslöja sanningen, jag färgade aldrig mitt hårfärg t blont.. de e för fult på mig men jag ville ba retas lite hihi förlåt mig om ni blir förbannad elr ngt sånt;) jag e fortfarande som en rödbrunett hhehehe.. vill inte ens färga hårfärgen. orka med utväxt o allt liknande...

bjuder på ett bild på mig som bevis att jag har kvar mitt äkta hårfärg;)

RSS 2.0