Veckan innan jag snaggade mig


bättre att ångra för nåt man har gjort och inte för nåt man ej gjort

jaaa. det var därför jag snaggade mig. eller delvis. ville prova något nytt.. och jag kan säga till er, jag ångrar mig inte den minsta Men jag brukar ibland sakna mitt hår. som det var innan jag snaggade mig.
håret växer och växer, det vet jag. men just nu när jag tittade på bilderna då jag hade håret så saknar jag det mer o mer men bara att ha tålamod tills då håret har vuxit färdigt dit jag vill ha.

men jag vill säga en sak t er, jag funderade på att snagga mig på bara en dygn o se körde jag på.... o att få håret tillbaka som det var tar verkligen mer än ett år, kanske minst två år.. vem vet? iaf jag tycker idag att det var verkligen sinnesjukt att jag beslutade det på bara en dygn.. sjukt juu o nu sitter jag här å pratar om håret.

så, om ni vill göra något annorlunda, fundera på det länge o vara säker att du verkligen vill göra detta.

nåra bilder där o dit

saknar att ha mitt håret uppsatt, precis som bilden visar.



Den som grubblar över hämnd håller sina egna sår friska.

vad har jag gjort hitills? ingenting förutom att sitta framför datorn o se på supernatural säsong 2. jaja jag vet, jag e en idiot som sitter framflr datorn hela tiden. men det skadar ej. men på lördag ska ja äntligen göra någonting annat än att sitta framför datorn.

Jag med min familj o martina åker t läppe o firar johan. han fyller 30 år. heeeeeeeeeemsk ju! minns fortfarande då ja sa att han var 23 år t mina kompisar o nu 30 år?! just de, han e naturligtvis min brorsa :D
o martina, jag tror ej att du hinner att läsa inläggen innan lördag. men iaf vi ska sova i en tält hahahah.
Pernilla n, hoppas ba att det ej blixtrar då:D

dessutom så hittade jag en riktigt bra citat jissess..

"Vi tänker mycket mer på användandet
av våra pengar som är förnybara
än på tiden som är oersättlig."

så jävla bra sagt..



at heeer home now...

varit hos martina med linnea o sov över natten där.. kulkul blev de;) såg på bridesmaids i bion... REKOMMENDERAS!
ni boooooooooooooooooooorde se filmen!!! 55555 av 55555! seriöst, aldrig skrattat så mycket åt en film. lätt en av mina favoriter!

sen har vi också sett på dirty dancing (för andra gången för min del) så jävla bra film.
idag har vi badat py... kallllltkalllllt vattnet!!!!!!!! så van vid vaaaarmt vatten pga i grekland ja ni fattar.
så nu e jag hos linnea o hon duschar:)))

hennes katterna alice o bob sover på min säng, vah? snnart mkt päls i min säng.... ;) bara tur att jag e sååå van vid katter, har en egen som tappar päls mkt just nu pga sommar...
ajjahappp nu borde jag gå o skrämma linnea... byeeeee

Rubriklös

vaknade tidigt idag :( allt bara för jag e van att vakna tidigt i Zakynthos....

så vad kan man göra förutom datorn på en tidig morgon? ingenting liksom...
jag bara längtar t supernatural säsong 2 nedladdas färdigt..

snart ska jag dra o träffa martina o lea ;)

just nu saknar jag alltmer Zakynthos
drack flera drinkarna... mina favoriter är "Summer Ecsasty" och "pina colada"

Hemma från Zakynthos

orkar ej skriva om hur det var att vara i Zakynthos, men en kan jag säga, det var RIKTIGT varmt där. som mest var det 39 grader varmt enligt grekisk meteorolog...

Låt bilderna att tala för sig själva ;)



















den där grottan fick vi folks simma in, så jävla nice där allvarligt. enda sak jag ÅNGRAR mig: jag tog ej med kameran t dit grottan FAN! allt bara var såå jävla vackert där inne, värre under vattnet herregud. en oförglömlig händelse faktiskt.






just det, det blåste rätt mycket på sista dagen så vi var vid havet typ i två timmar sen gav vi upp o gick t poolen ist... eller rättare sagt, det blåste shit mycket...



inte förrän då upptäckte jag att jag hade så många fräknar (i allafall fler än vad jag brukade ha) hiihiii..



till slut sa vi farväl t hotellet o argassi, Grekland. bilden togs imorse då vi precis skulle åka t flygplatsen. deppig då....

jaha, så är det. jag är i sverige. det e helt ofattbart för mig just nu. jag tänker för mig själv att det var så underbart i grekland, vaaaaaaarmt, vaaaaackert, o allllllllting herregud.

med tanke händelser i norge idag så är jag shit glad att inget hände med flygplan som wtc 2001...
jag sitter här o mår bra. imorgon ska man dra o träffa martina o linnea ;) ser fram emot att träffa dom som jag saknade då jag var i Grekland.... byeeeee

Seriöst

jag kan ej sluta blogga hahahah, har faktiskt skrivit tillräckligt för dagen men har inga för mig att göra så lika bra blogga hahahhaha.. seriöst åååångest max, vakna om mindre än fyra timmar faaan faaaaaaaan.. jag borde faktiskt sova men jag nooollll trött? jag ska lägga mig kl 12 på natten o stiga upp kl 2:00 oofan..

ska snart gå upp t min älskade säng o titta på tv.. de känns verkligen som att jag har inga att göra om jag inte tittar på supernatural.. har tittat på supernatural i två dagar utan pauser ( förutom då de e mat eller toabesök eller packa) men annars bara sitta framför o se på supernatural... faanfaann varför jag byss se på den första avsitt av första säsong, jag visste ej att jag skulle bli skräckberoende liksom..............................

om exakt fyra timmar bär det av till ZAKYNTHOS!
vi ses, jag bloggar igen om en vecka... byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bjuder på en shit gammal bild på mig

14 Juli 2011

vet ej egentligen vad jag ska skriva men jag får väl komma på nått att skriva om... hmmmm hmmm, kommer ej på nått än.... faann...

men iaf nu har jag sett klar supernatural i första säsong, på bara två dagar wow...
längtar t då jag kan se andra säsong o de blir då jag kommer hem fr grekland..
jag säger ej att jag längtar t då jag kommer hem utan att själva supernatural är så bra, ni borde faktsikt prova se en avsitt liksom... nej nu slut blabla om supernatural.

packat färdigt nyss o venne vad göra nu. bara sitta framför datorn o jag får väl se på nån film... om mindre än 12 timmar sitter jag i flyget o flyger mot grekland.... Kmr sakna Skruttis när jag e i grekland... lugn, har granne som ger honom mat o sånt... så han klarar sig under tiden vi e i grekland.

e trött nu pga vaknade tidigt imorse, för mig tidigt men för andra sen hahah, kvart i elva. men nu ska jag draaa....
byeeeee, inläggen blir troligentvis den sista inlägg innan jag flyger t grekland.. så vi ses om en vecka ;) puss

Sooon soon!

snaaaaart drar ja t greeekland, iaf om exakt 12 timmar liksom....

borde packa nu men supernatural är problemet. är så jävla beroende av supernatural o bröderna Winchester..
har tittat tretton avsitt igår o idag redan 3 st. men får väl behärska mig nu. kan ju ej se på serie hela dagen liksom..
borde göra något annat än datorn men gåår ej :(  har redan börjat packa igår men ej riktigt färdigt liksom...

lääääääääääängtar t då jag sitter i flygplanet o precis lyfter mot Zakynthos, det inträffar kl 05:50.. om jag såg rätt iaf..

Argassi, mycket smal strand men vacker strand! där ska vi bo :D

13 Juli 2011

vaknade imorse typ kl 7 o kunde ej somna om så jag gav upp o tittade på tv ist.. sen gällde datorn för mig somvanligt.. o det blev tills slut för tråkigt så jag tänkte att jag kunde se på supernatural första avsitt av första säsong, jag ångrar inte att jag gjorde det. direkt fastnade jag för supernatural o fortsatte till då de var typ sjunde avsitt så jag pausade, måste ju packa inför grekland så jag packade o packade. och nu är jag riiiiktig trött.
klockan e bara snart halv åtta på kvällen o jag e tröööttttt somfan. om jag lägger mig nu skulle jag somna direkt, allvarligt.

men snart ska jag nog se på supernatural igen huiihiii, åttonde avsitt :D

Bröderna Winchester är för lovely ♥

Supernatural

herregud jag börjar älska serien! Supernatural är så jävla bra!!!! älskar dean o sam, deras relationen är så fanatiskt!
så starka band mellan dom... har bara sett tre avsitt av första säsong o redan älskar jag serien :D
bröderna Winchester är bara bäst, dom e bäst. så är det.


Sam Winchester (Jared Padalecki)



Dean Winchester (Jensen Ackles)

Hoooos Linnéa

japp ja e hos henne nu o hon duschar nu hihihihiii, snart ska vi åka t någonstans o äta..

åkte båten fr grisslehamn med bil o jag hoppade av i sundbyberg, jag tog med de som behövdes t linnea, jag tog förstås plänboken men sen när jag satt i pendeltåget insåg jag att varken pengar eller bankkort var kvar i lilla väskan i bilen!!! irrrrriiii somfan men byss, jag överlever ändå utan pengar i några dagar..

men iaf jag hade de kul i Åland, synd att jag glömde min kamera hemma. gjorde olika grejer där t.ex bada, körde med bil t olika platser i åland, äta fin middag, myckeeet mer...

3 daaaays left to greece :D

i båten mot Åland

förhoppningsvis ser Johan ej här förrän han vet att han ska t Åland.
iaf vi familj ska överraska honom pga han fyller ju 30 år i 1 augusti..
han vet ingenting om detta..

men iaf nu sitter vi troligentvis i båten redan å åker t åland. sova över natten där i ett hotell...
venne vad mer vi ska göra. Pernilla vet nog det...
men kmr hem igen imo...

I ♥ Music

så är det bara. ärligt talat, jag är döv men älskar musik ändå.. musiken kan få mig att bli lugn, tinnitus försvinner för tillfället o sånt...

Fyra dagar, tre nätter med dig e bara för lovely

Martina! även den första natt var piss läskigt hahah.. Tisdag åkte jag t henne o idag kom jag hem. vad gjorde vi?

Tisdag: träffa henne i sthlm o åkte t kista o shoppade där. köpte en t-shirt som jag förälskat mig i! sen kväll så vi på film "monster" bra film!

Onsdag: badade i älvsjösbadet med henne o hennes syskon, sen t farsta shoppade där igen:D sen såg vi på en film, vad heter filmen vet ej jag..

Torsdag. poff t älvsjösbadet igen o badade där hiii, soft liksom. sen åka t heron city o se på super 8, pissbra film! sen hem t henne o såg på dirty dancing, pissbra den också!

Fredag: åka hem :(

låter lite men vi gjorde myyycket mer än vad jag skrivit. mycket skratt har det blivit... fick ont i magen igår natt hiihii... hoppas att vi ses innan ja poff t grekland..

tog tyvärr inga bilder på oss hihii..
nu hemma o alla e här liksom. lite orka men bysssssssss.
faaaaaaaaaaaaaan vad skönt de va när jag såg skruttis igen efter fyra dagar hihiii, undra hur jag mår sen i örebro suck..

men nu ska jag gå ut o sociala m min familj efter flera dagar...

Ut o shoppa idag

fett ju :D shopppaa loss med martina men jag kan ändå ej slösa pengar mkt pga måste spara pengar t grekland.
faaaan vad jag längtar t grekland, zakynthos. om 10 dagar.

iaf ska dra snaart o cykla t lissma skola som vanligt ;) känner mig friare när jag cyklar.
t lissma skola tar det ca 15 min att cykla, jag som trodde att det skulle ta minst 30 min haha.
men iaf ska fixa mig nu ;)

Äntligen

gästhuset är äntligen färdigmöblerad. i köket färdig, sovrummet färdig för länge sedan och vardagsrummet färdig py.. men synd att johan o jeje bor i gästhuset så jag inte kan sova där :( får väl vänta tills dom hittar en lägenhet..

Omg

jag är så jävla less på datorn.. finns ingenting som är roligt i datorn eller internet.
men ändå går man automatiskt mot datorn, startar datorn o sätter sig framför datorn i flera timmar i sträck...
herregud. men vad ska man göra om man ska ej använda datorn? ingenting liksom (hemma asså)
åka t kompisar? ibland orkar man inte. gå ut? nej pga vi flesta e latmaskar. o så vidare, man väljer datorn framför att promenera, träna, prata m hörande (typ mammas kompisar o sånt)

man borde verkligen skippa datorn. datorn gör oss bli så jävla beroende av typ fb, msn o så mer..
förut lunar, playahead, dovas o sånt... undrar vad vi blir beroende av efter fb?
men vi har så jävla saker som är bättre än datorn men ändå väljer vi datorn herregud.

ni anar ej hur jävla less jag e på datorn, men ÄNDÅ väljer jag att stanna kvar vid datorn. konstigt.

Vattentätt kamerahus

har köpt den nu yesyes :D
man behöver ej köpa undervattenskamera liksom..
ist med en vanlig kamera i kamerahus, problemet löst.

kmr fota massor bilder under vatten i grekland...
jag som älskar att bada under vatten, kmr bli kul att se bilder fr under vatten ( hoppas på bra bilder)

vattentätt kamerahus bara för 99 kr

I am tired now

trots de e ba tjugo i ett.... igår sov jag vid fem-tiden typ...

men iaf idag har jag badat två gånger, succe dag idag hårt.. tiden flög fram o plötsligt sitter jag framför datorn o de e natt.. omg


En soft dag

gör egentligen ingenting här så jag hjälpte Jeje (brorsans tjej) att måla en grej. målade den vit o jag har färgen på händerna suck... ska bada senare när johan o jeje e klar... längtar somfan...

13 dagar kvar... jisses, tiden går så jävla långsam när jag tänker på Grekland hela tiden...
måste glömma det i ett tag så tiden kan gå någon snabbare än nu.

tog några bilder på mig med min nya glasögon. jag har två nya men ena ligger kvar i mitt rum;)

försökte hålla ögon öppna, satt mot solen så ej konstigt.. (en fail bild men bysss)


ni kan nu se hur glasögon ser ut från sida...


bara tog bilden utan tänka mig för hur jag såg ut liksom hahhha;)

nu vet ni hur min glasögon ser ut. en kvarstår att visa er liksom...
nu ska jag gå ut o njuta av solen.
(man kunde ej sitta ute med datorn ef man kan ej ens se nått i skärm, var för ljust, pga solen förstås...)

Kvällens dopp

tog ett dopp nyss o faaaan skönt va det! hoppade i vattnet direkt o simmade runt liksom o retade johan lite py;)
bada i sjön/havet är den bästa jag vet. poolen suger helt enkelt.

förut ja hellre bada i poolen men nu hellre sjön eller havet fyfan. kan simma långt o göra mkt jämfört med poolen...

men nu sitter jag här efter duschat ihjäl mig hhaahah ;)
men ska nog se på tv nu..

hörru, imo 27 plus grader så fett väder imo.. kmr faanimej bada mkt imo:D

RSS 2.0