Sorry me

det var lite struligt med blogg, jag kunde ej logga in så det var därför min blogg var död i ett tag.. ;) men det löste sig till slut ändå ;)

jag firade julafton hos mamma och jag fick allt som jag önskade mig, är nöjd med presenter :D
sen har jag o emma firat hos pappa också;) är också nöjd över presenter, tack allihopa..
´
nu är det rätt lugnt här.. det var strömavbrott förut då det var storm här.. på morgonen vaknade jag o såg att ett träd har blåst ner på boden.. haha tur att boden överlevde.. lolzzz ;)
.
sen har jag också sovit hos lea o softat m henne, rätt skönt att va med en som kan prata tsp fullt ut när man var varit m sin familj länge ;)

Imorgon åker jag hem t STOCKHOLM!!! ♥

har längtat t jullovet länge o det är äntligen imorgon !! :D Jag kan äntligen träffa de folk som jag vill träffa o SKRUTTIS oxå herrreeegud jag älskar honom såå mkt omg ;)
'
i princip jag har slitit ut mig genom att sova sent på nätter (då snackar jag om kl 2-3 på nätterna) gjort läxor o sånt.. ser sååå fram emot t jullovet då jag kan SOOOOVA o INGEN väcker mig på morgon, förutom julafton förstås :D tänk er, det är REDAN nu på lördag då det e julafton!! tiden rullar verkligen på..
'
bjuder på en bild på mig som togs idag o jag var verkligen sliten, det märks på bilden ;)

I MIIISSSSS YOU



Helgen

jag har varit hemma i Stockholm under helgen och bara softat typ.. inga av mina syskon e hemm :( så jag var hemma med bara mamma, micke o skruttis, känns ovant att vara ensam med mamma o micke hehe men jag kmr ändå vänja mig pga emma flyttar ut i början av januari o johan under våren tror jag..;)
'
jag ska åka t örebro om ca 30 min.. om mamma var hemma så skulle jag kunna åka om en o halv timme. men hon e hos mickes mamma pga mickes mamma fyller 70 år:D så jag åker med buss o busstid är bara skit.. längtar t ag får körkort o bil!!! vill så gärna överköra snart... får väl säga t mamma snart att jag vill börja att överköra:P
'
jag funderar på att flytta till någon annan hemsida där jag kan blogga eftersom blogg.se suger...
kraam

RSS 2.0